KÖRUTAZÁSOK 2024 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

KEDVEZMÉNYEK

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK

  • Az egyéni szálláshelyek eltérő kedvezményekkel rendelkeznek. Ennek mértékét az adott szálláshelyeknél találja, a kalkulációt rendszerünk ez alapján végzi.
  • Körutazások esetében a feltüntetett árak már tartalmazzák az előfoglalási kedvezményeket, a kalkulátorunk az adott foglalás időpontjában érvényes árat kalkulálja.
  • Flexibilis előfoglalási áraink annál kedvezőbbek, minél korábban foglalja le utazását!
  • Az előfoglalási kedvezmények és egyéb akciók, állandó kedvezmények nem összevonhatóak. Amennyiben lehetőség van az összevonásra, úgy azt az adott szálláshelynél jelöltük. 
  • Euróban történő fizetés esetén irodánk árgaranciát ad a 2024.01.31-ig beérkező foglalásokra!
  • 20 %-kal már lefoglalhatja 2024-es buszos vagy egyéni utazását 2024.01.31-ig, további 20 % 03.31-ig fizetendő, a fennamaradó 60% pedig 1 hónappal indulás előtt  (a 2024.05.15 után induló utazásokra érvényes). Amennyiben élni szeretne ezzel a lehetőséggel, kérjük foglalásával egyidejűleg jelezze.

GYERMEK KEDVEZMÉNYEK

A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges, ezért kérjük, hogy a foglalásoknál minden esetben jelöljék a születési időket. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó. A kisgyermekek a szállodákban, szülőkkel egy ágyban ellátás nélkül ingyenesen kerül(het)nek elhelyezésre, amennyiben ezt másképp nem jeleztük katalógusunkban, weboldalunkon.