KÖRUTAZÁSOK 2024 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

HOGYAN FOGLALHATOK?

AJÁNLATKÉRÉS

Amennyiben ajánlataink között nem talált megfelelőt, kérjük adja meg országra, minőségi kategóriára, árra, vonatkozó elképzelését, útitervét, elkészítjük az Ön személyre szóló utazási ajánlatát egyedi elképzelése alapján. Keressen minket: ajanlatkeres@lagrotta.hu e-mail címünkön! 

FOGLALÁS

  • E-mailben: Otthonról, kényelmesen foglalhat e-mailben, a megrendeles@lagrotta.hu címen. Kérjük, hogy az utazók adatait (név, cím, születési idő, telefonszám) legyen szíves levelében feltüntetni. A foglalás beérkezését követően elküldjük Önnek az Utazási szerződést, és a foglaláshoz kapcsolódó számlákat. Amennyiben az Ön által számolt és az aktuális ár között eltérés mutatkozik, ügyintézőnk egyeztetés miatt felveszi Önnel a kapcsolatot.  
  • On-line: Rendelését elküldheti weboldalunkon keresztül a kiválasztott ajánlatnál. A honlapon történő foglalásnál miután kiválasztotta a megfelelő szolgáltatásokat, és kitöltötte a kért ablakokat, az adatok megadása után válassza a megrendelés gombot. Ezek után foglalása rögzítésre kerül rendszerünkbe, de véglegessé csak az irodánk által küldött Utazási szerződés megküldése után válik, melyet igyekszünk a lehető legrövidebb idő alatt elküldeni az Ön által megadott e-mail címre. Fizetnie csak a visszaigazolás után kell az Általános Szerződési Feltételek szerint (egyes utaknál egyedi feltételek a mérvadóak, amit az adott útnál jelölünk). Az árkalkulátor rendszer esetleges működési hibájáért irodánk felelősséget nem vállal. Amennyiben a kalkulált és a tényleges részvételi díj különbséget mutat, irodánk kapcsolatba lép Önnel.
  • Személyesen: útjainkat lefoglalhatja személyesen irodánkban, ahol lehetőség van készpénzben, és bankkártyával is fizetni. Címünk: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 6. 
  • Viszonteladó partnereinknél: megbízható partnereink országszerte várják Önöket, ha  La Grotta szervezésű nyaralást, vagy körutat szeretne foglalni!  

FIZETÉS

Amennyiben a részvételi díjat, illetve annak előlegét banki úton szeretné rendezni, úgy kérjük, hogy az utalásnál, vagy banki pénztári befizetésnél a következő számlaszámot használhatja:  

MBH Bank: 10103104-43533300-01004004

Az átutalási megbízásra kérjük, szíveskedjen a nevét ráírni. Banki ügyintézésnél a számlánkra beérkező összegek azonnal megjelennek, így szerződésünk életbe lép. Az általunk küldött szerződést aláírásával kérjük részünkre visszajuttatni. Kérésére a teljes részvételi díj beérkezése után útiokmányait postai úton eljuttatjuk az Ön részére.

A lefoglalt, illetve visszaigazolt utat az általunk megadott ideig tudjuk Önnek fenntartani, ami általában az előleg fizetési határidejével esik egybe. Ha az előleg a kért határidőig nem érkezik meg számlánkra, abban esetben a foglalás automatikusan törlésre kerül. Kérjük a határidők pontos betartását!

Irodánk az előleg beérkezéséről és a hátralék fizetési esedékességéről külön értesítést nem küld.  

Személyes foglalás esetén irodánkban lehetőség van akár a készpénzes, akár a bankkártyás fizetésre is.