KÖRUTAZÁSOK 2024 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

GY.I.K - gyakran ismételt kérdések

Irodánk a befizetett előlegeket, minden esetben a kiválasztott szállások kifizetésére/lekötésére tovább utalja, annál is inkább, mert az előfoglalási kedvezmények csak így biztosíthatóak utasaink számára.
A már befizetett és kiutalt összegek - az adott ország és a magyar kormányrendelet értelmében - legtöbbször utazási utalvány formájában biztosítottak.
Amennyiben az kiutazás nem tiltott, ám teszthez/oltáshoz kötött, úgy az utazás nem lehetetlenül el, így a lekötött szálláshely rendelkezésre áll a megrendelt időpont alatt, tehát az utas részéről igénybevehető.
Ha az utas saját érdekkörében felmerülő okok miatt nem veszi azt igénybe, úgy az utazás az Általános utazási szerződés feltételei alapján mondható le (2.3).

Irodánk az Atlasz Utazási Biztosítóval kötött szerződés alapján útlemondási biztosítást kínál, mely alapján, orvosi igazolás benyújtása mellett, 15 % önrész levonásával, az aktuális kötbér összegét visszatéríti. Erről bővebb információ elérhető a honlapunk a "Hasznos Információk" elnevezésű fül alatt.

Az útlemondási biztosítás közvetlen hozzátartozó (házastárs, élettárs, szülő, gyermek) előzmények nélkül fellépő betegség vagy balesete esetén érvényesíthető. Amennyiben az utastárs nem tartozik ebbe a körbe, úgy az utas biztosítás nem vehető igénybe lemondás esetén, így az csak az Általános utazási szerződés feltételei alapján mondható le (2.3) 

Ha a külföldi szolgáltató vagy az utazási iroda hibájából nem vehető igénybe a befizetett szolgáltatás, úgy annak összege visszajár. 

Utalással történt fizetés beérkezéséről külön értesítést irodánk nem küld, épp úgy, ahogy a hátralék fizetés határidejéről sem, hiszen ez szerepel az utazási szerződésen, illetve utalásos fizetés esetén a  hátralék számlán is.

A hazajövetel minden magyar állampolgár alanyi joga, a hazajövetel feltételeire vonatkozóan mindig az adott időszakra érvényes mindenkori kormányrendelet / határozat lesz az irányadó.