KÖRUTAZÁSOK 2024 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

Hasznos tudnivalók egyéni utazásokhoz

Szálláshelyek
A szálláshelyeket az érkezés napján 14 óra után lehet elfoglalni, és az utazás napján 10 óráig kérik elhagyni. Amennyiben bármely okból (forgalmi akadályok, baleset, stb.) szálláshelyét (apartman esetében) csak késő esti órákban tudja elfoglalni, kérjük szíveskedjen a szállásadót, vagy az útiokmányon szereplő partnerirodánkat értesíteni az érkezés várható idejéről. Magyar nyelvű ügyeleti telefonszámunkon kollégánk segítségére, rendelkezésére áll.
Amennyiben az utasok a bejelentett létszámnál többen jelentkeznek, úgy a szállásadónak jogában áll a foglaláson eredetileg nem szereplő személyeket kiutasítani, vagy tőlünk a szállás árát közvetlenül elkérni.

Egyedi igények
A szállodai szobák elosztását minden esetben a helyszínen, a recepción végzik, ezért kérjük, hogy bármely igényük felmerül (földszinti, emeleti, egymás melletti, tengerre néző stb. szoba) már megrendeléskor jelezzék felénk, hogy kérésüket továbbítani tudjuk a szálláshely felé. A kérés teljesítését ugyan garantálni nem áll módunkban, mivel ez a szálloda akkori foglaltságának függvénye, azonban természetesen mindent megteszünk, hogy kérésük teljesüljön.

Gyermekkedvezmények
A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó. A kisgyermekek a szállodákban, szülőkkel egy ágyban ellátás nélkül ingyenesen kerül(het)nek elhelyezésre, amennyiben ezt másképp nem jeleztük katalógusunkban.

Rövid tartózkodás
A szálláshelynél megadott árak általában 8 nap 7 éjszakára vonatkoznak. A nyaralóhelyeken az ennél rövidebb tartózkodási idő a legtöbb esetben különböző mértékű felárat vonhat maga után. Használja árkalkulátorunkat, vagy kérje munkatársainktól ajánlatunkat.

Autóbuszos utazás
Ajánljuk az adott ország pénzneméből aprót vinni (wc használat, éttermek, üzletek) Az autóbuszok előre megtervezett útvonalon haladnak. Az érkezés és a visszaindulás időpontja tájékoztató jellegű. Az autóbusz a helyi adottságok szerinti legközelebbi ponton teszi le az utasokat a településen, mely nem minden esetben jelenti a szállodai recepció előtti kiszállást.
A nagy távolságok és az előre nem látható események (baleset, határátkelési várakozás, stb.) miatt a menetrend és az útvonal megváltoztatásának jogát irodánk fenntartja. Az autóbuszok hátsó ülése általában dönthető. Amennyiben kívánsága van az autóbuszon történő elhelyezésre vonatkozóan , kérjük jelezze irodánknak. Az autóbusz menet közben pihenőket tart. Felhívjuk figyelmét, hogy a turnusváltások napján a szálláshelyek elfoglalása ill. elhagyása esetenként nem esik egybe az autóbuszok menetrendjével, ezért néhány órás várakozásra kell számítani.

Fakultatív kirándulások
Irodánk tájékoztatást nyújt az adott nyaralóhelyen levő lehetőségekről. Néhány helyen magyar nyelvű képviselőnk segít az Önök helyi programjának megszervezéséb.

Háziállatok
Katalógusunkban, és web oldalunkon a szálláshely leírásánál megtalálja, hogy mely szálláshelyek fogadják kedvenceiket. Amennyiben úgy dönt, hogy együtt utaznak, kérjük a megrendeléskor jelezni. A kisállatok részvételi díja minden esetben a helyszínen fizetendő.

Egyedi utazási elképzelések
Amennyiben ajánlataink között nem talált megfelelőt, kérjük adja meg országra, minőségi kategóriára, árra, vonatkozó elképzelését, útitervét, elkészítjük az Ön személyre szóló utazási ajánlatát.

Biztosítás
A programfüzetben szereplő árak nem tartalmazzák az útlemondási biztosítást. Ez a biztosítási forma előre nem látható okokból felmerülő útlemondásra nyújt fedezetet., melynek mértéke 2% Irodánkban munkatáraink részletes információval szolgálnak. Az ATLASZ Biztosító Baleset-, Betegség-, Poggyász biztosítását: 600 Ft/fő/nap köthetik 70 év alati utasaink az irodáinkban. Az ehhez szükséges adatok a következők: Név, lakcím, születési dátum, útlevél száma. Amennyiben az interneten keresztül foglal, és a biztosítási szolgáltatásunkat is igénybe szeretné venni, kérjük a fenti adatokat is szíveskedjen eljuttatni részünkre.

Ügyelet utasaink részére
Az utazás során felmerülő problémákat azonnal tudják jelezni ügyeleti hétvégi telefonszámunkon +36302414428.