KÖRUTAZÁSOK 2024 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

KEDVEZMÉNYES TESZTELÉSI LEHETŐSÉG A VELÜNK UTAZÓKNAK !

Európában elfogadott teszteredmények, akár az otthonában is! Lehetőség a tesztelésre több budapesti és vidéki helyszínen, vagy akár felár ellenében otthonában is! 

Mindazok a velünk utazók, akik élni szeretnének a kedvezményes tesztelési lehetőséggel kuponjainkkal kedvezményesen tesztelhetnek. A kuponkódokat az indulást megelőző 7 nappal küldjük el azoknak, akik élni szeretnének a tesztelési lehetőséggel.  

PCR teszt 14 500 Ft/fő 
A leggyakrabban kért és hivatalosan elfogadott, a legpontosabb eredményt mutató teszt a PCR.

PCR teszt az otthonában 22 500 Ft/fő 

ANTIGÉN teszt 8 500 Ft/fő 
A teszt az aktuális fertőzést mutatja ki. Előnye a PCR teszttel szemben, hogy ára jóval kedvezőbb. Bár a legtöbb hivatalos helyen továbbra is a 48-72 órán belüli PCR teszttel kell a fertőzésmentességet igazolni, már van, ahol ez kiváltható negatív antigén gyorsteszt igazolással is.

Időpontfoglaláshoz kattintson a https://www.tesztallomas.hu/ menüpontra. 

UTAZZON BIZTONSÁGBAN! 

Kedves Utasaink!

Kérjük, hogy vegyék figyelembe, hogy a külföldre utazás egyéni felelősség, egyéni döntés. Információinkkal ehhez próbálunk segítséget adni.  

Szálláshelyeink személyzete mindent megtesz az Önök zavartalan kiszolgálása érdekében, valamint maximálisan betartják az aktuális járványügyi szabályokat az Önök, és saját egészségük és biztonságuk védelmében. Az alábbiakban összeszedtük Önöknek, hogy mire számíthatnak az üdülőhelyeken. Kérjük, Ön is tartsa be az előrírt óvintézkedéseket!

Beutazási feltételek
Az egyes országokba való beutazás aktuális feltételeiről a Konzuli Hivatal oldalán tájékozódhat:  https://konzuliszolgalat.kormany.hu/utazasi-tanacs

Szállodák, éttermek és apartmanok
* a szállodákban is be kell tartani az előírt távolságot

* az éttermekben szellősebben helyezik el az asztalokat (min. 1,5 m két asztal között), ezért  az étkezések is több, előre meghatározott időben lesznek

* svédasztalos ellátás esetén, az ételeket plexivel vagy üvegfallal választják el a vendégektől, melyek mögött a felszolgáló személyzet szolgálja ki az utasokat. Az ételeket az utas kívánságnak megfelelő mennyiségben teszik ki a tányérra, abból és annyiszor, amennyit a vendég kíván. Az italok (ahol azt tartalmazza az ellátás), szintén kiszolgálók segítségével kapják meg a vendégek
* maszk csak a zárt területeken ajánlott

* az ott tartózkodás alatt Ön dönt a szoba takarításról és törülköző cseréről

* a szállodák közös helyiségeiben, látható helyeken kézfertőtlenítő áll rendelkezésre

* recepció előtt a megfelelő távolságtartás kötelező, és korlátozzák az egyidejűleg ott tartózkodó személyek számát is
*a szállodai nyilvános toaletteket még gyakrabban fertőtlenítik, mint eddig, természetesen ott is megtalálhatóak lesznek a kézfertőtlenítők. A szárítógépeket folyamatosan cserélik majd le papírtörlőkre.

* apartmanokat továbbra is tiszta, fertőtlenített állapotában adják át. Az ott tartózkodás ideje alatt mindenki maga gondoskodik a tisztaságról, mint ahogy eddig is. Kivéve az üdülőtelepeken, ahol meghatározott időnként lesz takarítás.

Strandok és medencék
* strandokon és a medencéknél a nyugágyakat szintén megfelelő távolságra helyezik el egymástól (kivéve, ha egy család többet is igénybe vesz). Ahol ez lehetséges, ott a strand bejáratánál kihelyezik az előírásokat (német, angol nyelven), és időnként hangosbemondón keresztül is figyelmeztetik a strandolókat.

* a strand üzemeltetői számára kötelező a nyugágy fertőtlenítése minden alkalommal, minden vendég után.

* a saját törülközőjét is 1,5 m távolság megtartása mellett lehet letenni a partra

Kint tartózkodás
Napfény, tenger, csodás tájak, mesés lagúnák, ínycsiklandó ételek, frissítő italok, életvidám és barátságos emberek- ez az, amit semmilyen járvány nem változtatott meg és nem tudott elvenni tőlünk!

Éljen a nyár, éljen a napsütés, éljen a tenger!