KÖRUTAZÁSOK 2021 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények! Már 0 Ft foglalással is!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

GÖRÖGORSZÁG

Nyaralások előfoglalási árakon!

Részletek

KEDVEZMÉNYEK

- KOCKÁZAT NÉLKÜLI FOGLALÁS: 0 Ft ELŐLEGGEL
- INGYENES LEMONDÁS ÉS IDŐPONT MÓDOSÍTÁS 35 NAPPAL INDULÁS ELŐTT

Az alábbi, könnyített foglalási, lemondási és módosítási feltételek körútjainkra, illetve a 2021.06.15. utáni egyéni indulásokra érvényesek! 

Előleg nélkül, 0 Ft-tal foglalhat 05.15-ig
Az előleg (a részvételi díj 40%-a, és az útlemondási biztosítás összege) 05.25-ig fizetendő, a fennmaradó rész (a részvételi díj 60%-a) 30 nappal indulás előtt esedékes! 
Az akciót az idei évben, az idáig 0 Ft előleggel foglaló utasainkra is kiterjesztjük, tehát ezen foglalásokra vonatkozó előleg fizetési határidő automatikusan 05.25-re módosul!  

Ingyenes módosítási és lemondási lehetőség
A 05.15-ig foglaló Utasaink részére az aktuális indulást megelőző 35.napig ingyenes módosítási és lemondási lehetőséget biztosítunk! Lemondás esetén a foglalási díj és az útlemondási biztosítás összege nem visszatérítendő!

Egyes szálláshelyeknél nem lehetséges a 0,-Ft előleggel történő foglalás, mivel nincs mód a foglalás utáni kötbérmentes lemondásra.
Ezt a szálláshelynél mindig jelöltük! 

 

ELŐFOGLALÁSI KEDVEZMÉNYEK:

  • A szálláshelyek eltérő kedvezményekkel rendelkeznek, bizonyos szálláshelyek akár 25% engedménnyel foglalhatóak!A kedvezmények mértékét az adott szálláshelyeknél találja, a kalkulációt rendszerünk ez alapján végzi.
  • Az előfoglalási kedvezmények és egyéb akciók, állandó kedvezmények nem összevonhatóak. Amennyiben lehetőség van az összevonásra, úgy azt az adott szálláshelynél jelöltük. 
  • Árfolyam garancia: EUR-ban történő fizetéskor.

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEK 

  • az állandó kedvezmények az előfoglalási időszakon kívül érvényesek, más kedvezménnyel, akcióval nem összevonhatóak
  • az indulást megelőző 60 napon kívüli foglalás esetén 5% (CSAK KÖRUTAZÁSOKNÁL)
  • nászutasoknak 5%
  • nyugdíjasoknak 65 év felett 5%  (60 napon kívüli foglalás esetén)
  • csoportoknak, baráti társaságnak min. 21 fő esetén egyedileg kialakított kedvező ár 

GYERMEK KEDVEZMÉNYEK

A gyermekkedvezmények igénybevételéhez a pontos életkor megadása is szükséges, ezért kérjük, hogy a foglalásoknál minden esetben jelöljék a születési időket. Felhívjuk figyelmét, hogy az utazás megkezdésének időpontjában aktuális életkor az irányadó. A kisgyermekek a szállodákban, szülőkkel egy ágyban ellátás nélkül ingyenesen kerül(het)nek elhelyezésre, amennyiben ezt másképp nem jeleztük katalógusunkban, weboldalunkon.