KÖRUTAZÁSOK 2022 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények! Már 20 % előleggel foglalható!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

GÖRÖGORSZÁG

Nyaralások előfoglalási árakon!

Részletek

Rijekai Karnevál

Horvátország, Kvarner-öböl, Rijeka Útazonosító: 495136
  • Szálláskategória: Hotel ***
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Fesztiválok, Körutazás, Városlátogatás
Leírás

Jöjjön velünk, nézzük meg együtt ezeket a csodás városokat téli öltözetükben, mint Rovinj, Opatija, Zágráb és vegye fel a rijekai forgatag ritmusát! A rijekai karnevál szlogenjét: "Légy az, aki szeretnél", követi több száz civil csoport, melyek egyedi felvonulását láthatjuk és mi is követhetjük példájukat! Mindenkire ráfér egy kis kikapcsolódás!! A gyermeke se maradjon otthon! 

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó).  Nincs éjszakai utazás. 

Szállás: 2 éjszaka Opatijában hotel 3*, közvetlen tengerparti, fedett tengervizes medencével rendelkezik. Szobák: 2 ágy (némelyik pótágyazható), fürdőszoba hajszárítóval, telefon, LCD TV, ingyenes WiFi. 
Ellátás: 2 reggeli (svédasztalos), igény szerint svédasztalos vacsora korlátlan csapolt italokkal: bor, sör, víz, üdítő.

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (BOK Sportcsarnok ex. SYMA csarnok és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpont: 2022. február 26-28.

Program:
1. nap: Rovinj, Opatija
Indulás reggel 06.00 órakor. Kora délutáni órákban érkezés az Isztriai félsziget legszebb városába: Rovinj-ba. Megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt. Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt, és őrzi ősi titkait. Városnézést és szabad időt követően Opatija felé veszünk irányt. Szállásra érkezés vacsora idején. 

2. nap: Opatija, Rijekai karnevál
Ízletes reggeli után teszünk egy sétát Opatijaban idegenvezetőnkkel és megismerkedünk a város patinás épületeivel és gyönyörű kertekkel. Délelőtt további részében Ön dönt, hogy a szálloda medencében lazít egyet, vagy sétál Opatija utcáin és nézegeti a Karneválra készülődő csoportokat, hisz már levegőben is érezhető az izgalom!  Délutáni órákban bekapcsolódunk az élénk, rijekai karneváli forgatagba, mely a város több, különböző pontján zajlik. Ismerkedés a világ minden tájáról érkezett résztvevő - több mint 100 csoport - zenés, csillogó felvonulásával, bemutató programjával és csodálatos maszkjaikkal. Jó, laza és vidám hangulatban telik ez a délután! Szállásra érkezés vacsora idején

3. nap: Trsati Vár, Zágráb
Ízletes reggeli után buszunkkal a Rijeka fölé magasodó középkori Trsat várához utazunk, mely a Frangepán és a Zrínyi családok lakhelyéül szolgált. Udvarából gyönyörködünk a Kvarner-öböl fantasztikus panorámájában, és búcsút intünk a télen is szép Adriának! Elindulunk hazánk irányába, de félúton, kitérőt teszünk a horvát fővárosba, Zágráb-ba. Rövid buszos városnézés után sétálunk a főtéren, a felsővárosban megismerkedünk a neogótikus stílusú Szt. Marko templommal és térrel. Érkezés Budapestre az esti órákban.

Néhány kedvcsináló videó:
Rijekai Karnevál ITT  

RIJEKAI KARNEVÁL 2022.    3 nap/ 2 éj 
Dátum: 02.26-02.28. Ft/ fő reggelivel AKCIÓS ÁR -
visszavonásig érvényes
Felnőtt 49 900 44 900
Gyermek 12 évig 2. ágyon 42 900 38 900
Gyermek 12 évig 3. ágyon 22 900 19 900

Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

Üdülőhelyi és regisztrációs díj
(helyszínen fizetendő): 12 év felett: 10 EUR/fő.
Vacsora (svédasztalos italokkal): 3.000 Ft/fő 12 évig; 6.000 Ft/fő 12 évtől.
Egyágyas felár: 12.900 Ft/fő.

Minimum létszám: 35 fő. 

A részvételi díj tartalmazza: az autóbuszos utazást, a szállást reggelivel, a programokat, magyar nyelvű idegenvezető költségeit.
A részvételi díj nem tartalmazza: a baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (EUB Nívó 1350 Ft/fő), az útlemondási biztosítást (2%), üdülőhelyi és regisztrációs díjat, belépőket.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2022-02-26 - 2022-02-28 2 éj 2 ágyas (pótágyzható) Reggeli 44.900 Ft Ft/fő reggelivel
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok