KÖRUTAZÁSOK 2021 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények! Már 0 Ft foglalással is!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

GÖRÖGORSZÁG

Nyaralások előfoglalási árakon!

Részletek

Isztriai kiruccanás

Horvátország, Isztriai-félsziget, Porec Útazonosító: 468203
  • Szálláskategória: Hotel **
  • Utazás módja: Busz
  • Típus: Körutazás
Leírás


Ismeri már az Isztriát? Jöjjön el akkor is, mert utunk során új élményekkel gazdagodhat!
Ellátogatunk az Isztria ékköveihez: Pula, Porec, Rovinj! Benézünk egy tipikus isztriai kis városkába, hajózunk a rovinji szigetek között, és a Lim fjord sem marad ki! Nézzük meg együtt az Adria friss színeit! 

Utazás: légkondicionált autóbusszal (WC, videó, italautomata). Nincs éjszakai utazás!
Szükséges úti okmány: érvényes személyigazolvány vagy útlevél.

Szállás: Porec, Hotel Delfin 2*.  Szobák: 2 ágy (pótágyazható), fürdőszoba, telefon. A szállodában nyitott, felnőtt, tengervizes medence ingyenes nyugágyakkal (korlátozott számban).

Ellátás: 2 svédasztalos reggeli, igény esetén svédasztalos vacsora. 

Fel- és leszállási lehetőség: Budapest (Blaha Lujza tér és BAH-csomópont), Budaörs, Székesfehérvár, Siófok, Balatonboglár, Nagykanizsa.

Időpontok 2021.:
        Május 22-24. PÜNKÖSDI HOSSZÚ HÉTVÉGE
        Szeptember 10-12.

 

Program:
1. nap Motovun, Porec
Indulás reggel 06.00 órakor. Az Isztria belsejében található, dombtetőn tündöklő Motovun városkában kezdjük az ismerkedést. Ez a gazdag múltú kisváros, ahol minden kő a saját történetét meséli, már régóta igen attraktív és kedvelt turisztikai célpont. Vastag középkori falai körülölelik ezt a kis városkát. Isztria zöld belsejét megismerve, következő állomásunk a festői Porec. Városnézés alatt megismerkedünk a város kincseivel. Ez az a város, melynek építészetén minden uralkodó nyomott hagyott, így váltakoznak a római kori tornyok, a velencei időkből származó gyönyörű stílusú paloták (pl. Zuccato palota) és a tágas, rendezett terek. A szabad idő során mindenki kedve szerint megnézheti az Euphrasius bazilikát (belépőjegy ellenében), a bizánci műemlék együttessel és a gyönyörű mozaikkal. Majd továbbutazunk közeli szálláshelyünkre.  

2. nap: Rovinj, hajókázás, Bale, Lim fjord, Porec by night
Fakultatív kirándulás keretében ma megismerheti a csodás Isztriát. Kirándulásunkat az Isztria gyöngyszeménél kezdjük: Rovinj-ban, melyet joggal nevezhetünk „észak Dubrovnikjának” is, ahol megismerjük a város szűk utcáit, melyek a hegyre kapaszkodva viszik fel a látogatót a Szt.Eufemia templomig. Óvárosát már a VII. században megerősítették városfalakkal és 7 ajtóval, melyek közül három a mai napig megmaradt és őrzi ősi titkait. Sétánkat megszakítjuk egy frissítő, egy órás hajókirándulással. A tengeren ringatózva csodálhatjuk meg a várost és a környező fantasztikus szigeteket. Szabadidőt követően tovább megyünk, hogy megnézzük az isztriai hagyományok és szokások városkáját, Bale-t. A kis város közelében több dinoszaurusz fajtól származó fosszilis maradványokat is találtak. Hazaúton a Lim fjord látványa koronázza meg a kirándulást. Felejthetetlen élményekkel telve térünk vissza a szálláshelyre. Vacsora előtt még kiülhetünk a tengerpartra hallgatni a kék Adria morajlását. Részvételi díj: 25 EUR/felnőtt, 20 EUR/gyermek. Vacsora után pedig bemegyünk egy esti sétára, Porec belvárosába.

3. nap: Vodnjan, Pula, Grimani vára
Reggeli után irány Pula. Teljesen más színekben pompázik ez a nagyváros, mint Porec vagy Rovinj. Kikötőjével és a római korból maradt műemlékeivel, melyek közül a legismertebbek közé tartozik a lenyűgöző amfiteátrum, a római Colosseum "ikertestvére".  Pula után Vodnjan városát keressük fel, mely város lépten-nyomon a múlt emlékeit visszhangozza; minden út rejteget egy-egy gótikus, reneszánsz, vagy barokk stílusú építményt, templomot, városi palotát. Lenyűgöző a Szent Balázs plébániatemplom, melynek harangtornya a legmagasabb harangtorony Isztriában, s különlegességét tovább fokozza a szentek mumifikálódott maradványainak, valamint a legnagyobb művészeti értéket képviselő ereklyék gyűjteménye. Előbb, mint elbúcsúzunk Isztriától még benézünk egy érdekes kis városba az Isztria belsejében, a Svetvincenat-ba. Az frissen felújított Grimani vára interaktív kiállításokkal elmeséli a helytörténet. A játékos kedvű, kalandvágyó utasaink egy korhatár nélküli „szabadulós játék” segítségével ismerhetik meg a várat. Akiket viszont az érdekel, mit rejt Mare boszorkány története, nekik a 3D-s szelleme elmeséli azt. Visszaérkezés Budapestre az esti órákban. 

Isztriai kiruccanás 3 nap /  2 éj  2021. - Előfoglalási ár visszavonásig!
Ft/ fő reggelivel 05.22-05.24. 09.10-09.12
Felnőtt 46 900 44 900
2. ágyon 14. évig  42 900 42 500
3. ágyon 12. évig 26 900 26 900
3. ágyon 12-14. évig 41 500 39 500

Felárak és belépők:
Üdülőhelyi díj 12 év felett: 1 400 Ft/fő.
2 vacsora (svédasztalos): 5 000 Ft/fő.
Egyágyas felár: 8 900 Ft/fő
Figyelem: társítási lehetőség 2-3 ágyas szobákban!
Egyágyas felár nélkül foglalható, amennyiben vállalja a garantált társítást 2-3 ágyas szobában!

Fakultatív programok (min 25 fő esetén): 
- Rovinj, hajókázás, Bale: 25 EUR/felnőtt, gyermek 20 évig 20 EUR/fő.

Belépők a helyszínen: kb. 350 HRK/fő.

Minimum létszám: 35 fő.

A részvételi díj tartalmazza: autóbuszos utazást, szállást reggelivel, programokat, magyar idegenvezetőt.
A részvételi díj nem tartalmazza: baleset-, betegség -, és poggyászbiztosítás díját, útlemondási díjat (1,3%), foglalási díjat (1.500 Ft/fő 12 év felett), üdülőhelyi díjat, fakultatív programot és a belépőket.

Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2021-05-22 - 2021-05-24 2 éj 2 ágyas szoba Reggeli 46.900 Ft Ft/fő Reggelivel
2021-09-10 - 2021-09-12 2 éj 2 ágyas szoba Reggeli 44.900 Ft Ft/fő Reggelivel
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok