KÖRUTAZÁSOK 2024 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

Észak-és Dél-Vietnám körutazás tengerparti pihenéssel a tavaszi szünetben 2024

Vietnám, Körutazás Vietnámban, Körutazás Vietnámban Útazonosító: 261184
  • Szálláskategória: Program szerint
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Varázslatos Vietnámi Nagykörút - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
Varázslatos Vietnámi Nagykörút - csoportos körutazás tengerparti pihenéssel
Leírás

csoportos körutazás tengerparti pihenéssel

Észak- és Dél- Vietnam tájaival és városaival ismerkedünk meg az út során. Északon nem csak a fővárost és a legendás szépségű Halong-öblöt fedezzük fel, de Hoa Lu lenyűgöző karszthegyei közé is ellátogatunk. Délen pedig nem hagyhatjuk ki a Mekong deltát és Phan Thiet mesés tengerpartját sem!

Megtelt!


Dátum: 2024. március 29-április 12.
Időtartam: 15 nap / 12 éj
Utazás: menetrend szerinti repülőjáratokkal
Repülési idő: Odaúton kb. 12 óra, visszaúton kb. 13 óra
Elhelyezés: 3+ és 4 csillagos szállodákban és hajón
Ellátás:  12 reggeli, 2 ebéd, 1 vacsora
Idegenvezetés: a csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri
Minimum létszám: 20 fő


Egy fő hölgy utasunk társítást vállaló hölgy személyében utastársat keres.

Észak-és Dél-Vietnám körutazás tengerparti pihenéssel a tavaszi szünetben ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: érkezés Hanoiba

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban Dohába, érkezés késő délután. Járatunk csak másnap hajnalban indul tovább Vietnámba, így marad időnk a katari főváros felfedezésére is! A panoráma városnézés során megcsodálhatjuk az esti fényben úszó várost, végighaladunk a Corniche tengerparti sétányán, ellátogatunk a Pearl osztriga formájú, mesterséges szigetére, majd a Waqif soukba, ami egy hagyományos katari bazár. Az éjszakai órákban visszatérünk a dohai repülőtérre, továbbutazunk Hanoiba, éjszaka a repülőgépen. Másnap a déli órákban érkezés a vietnami fővárosba, transzfer a szállodába (2 éj).

 

3. nap: Hanoi

Egész napos városnézésre indulunk Hanoiban, a fő látnivalók: a Ho Chi Minh Mauzóleum, Ho Chi Minh egykori lakóháza, az Egyoszlopú Pagoda és az Irodalom temploma, amit Vietnam első egyetemeként is emlegetnek. Délután látogatás az érdekes Néprajzi Múzeumban, majd séta a nyüzsgő óvárosban és a Hoan Kiem tónál, ahol elénk tárul a Ngoc Son templom és a Felkelő nap hídjának csodás látképe. Este részt veszünk egy hagyományos vízi-bábszínház előadáson.

 

4. nap: Hoa Lu és Tam Coc

Délelőtt az ősi fővárosba, Hoa Lu-ba utazunk, ismerkedés a város érdekes templomaival. Hoa Lu mesés természeti környezetben, rizsföldek és karszthegyek között fekszik, a tájat „száraz Halong-öbölnek” vagy a „rizsföldek Halong-öblének” is szokás nevezni. Lélegzetelállító kilátást nyújt a folyóra és a rizsföldekre a vadregényes Hang Mua kilátópont. Délután hajókirándulás ezen a csodás tájon a Tam Coc barlangokhoz, majd látogatás a festői Bich Dong pagodánál. Késő délután transzfer a szállodába, Ninh Binh városába (1 éj).

 

5. nap: Halong-öböl

Reggeli után elutazás a fenségesen szép Halong-öbölhöz. A kb. 3,5 órás transzfer során apró falvak között utazunk, megfigyelhetjük az itt élők mindennapi tevékenységeit. A Halong-öbölben hajóra szállunk, a délutánt az apró szigetek és sziklaformációk között hajózva töltjük. Ellátogatunk a Titop szigetre is, amelynek kilátópontjáról mesés kilátás tárul elénk az öbölre. Ebéd, vacsora és szállás a hajón (1 éj).

 

6. nap: utazás Saigonba

Érdemes korán kelni, hogy megcsodálhassuk a napfelkelte fényeit és akár egy tai chi órán is részt vehetünk a fedélzeten! Délelőtt a lenyűgöző Sung Sot cseppkőbarlangba látogatunk, majd dél körül visszatérünk a kikötőbe. Visszautazás Hanoiba, transzfer a repülőtérre, elutazás Ho Chi Minh városba (3 éj).

 

7. nap: Cu Chi alagutak, Saigon

Délelőtt kirándulás a Cu Chi alagútrendszerhez. A falu és Saigon közötti 200 kilométernyi alagút erődként és búvóhelyként szolgált a vietnami háború alatt. 3-4 méter mélyen a föld alatt irodák, konyhák, tárgyalótermek, fegyverraktárak hálózatát fedezhetjük fel. Délután ismerkedés az egykori Saigon látnivalóival, megtekintjük a főposta épületét, az Újraegyesítés palotáját, a Notre Dame katedrálist, a Jáde pagodát és a Ben Thanh piacra is ellátogatunk.

 

8. nap: Mekong-delta

Egész napos kirándulás a Mekong-deltába, a festői Ben Tre tartományba, ahol hajóra szállunk és a Chet Say folyón (a Mekong-folyó egyik ága) hajózva ismerkedünk a helyiek mindennapi életével. Látogatás egy kókuszdió feldolgozó üzemnél, ahol megkóstolhatjuk a friss kókuszt is. Séta egy kis faluban, majd utazás rizsföldek és farmok között, egy helyi étterembe, ahol az ebéd során regionális specialitásokkal ismerkedünk. Délután hajókázás a csatornákon, majd visszautazás Saigonba.

 

9. nap: utazás a tengerpartra

Reggel elutazás a tengerparti Phan Thiet-be, érkezés délután. Bejelentkezés a tengerparti szállodába, kikapcsolódás a pálmafák ölelte homokos strandon. Szállás Phan Thiet-ben (5 éj).

 

10-13. nap: Phan Thiet

Szabad program, kikapcsolódás a tengerparton.

 

14-15. nap: utazás Budapestre

Délelőtt kijelentkezés a szállodából, transzfer Ho Chi Minh város repülőterére, hazautazás dohai átszállással az esti órákban. Érkezés Budapestre másnap reggel.

 

A programok sorrendje változhat.

 

 
Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                          769 900               2                      1  539 800 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              169 000                2                         338 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       1 877 800 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 169 000 Ft/fő, szállás 12 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: vietnami vízum és vízumügyintézés díja: 20 000 Ft/fő, borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 210 000 Ft/fő
 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő javasolt borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül.
A helyek elfogyhatnak.

 
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
A keresési feltételeknek megfelelően nincs találat!
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok