KÖRUTAZÁSOK 2024 - a legjobb árral foglalható!

Előfoglalási kedvezmények!

Részletek

HORVÁTORSZÁG

Nyaralások és körutak minden mennyiségben!

Részletek

OLASZORSZÁG

Nyaralások a tengerparton, és azon is túl!

Részletek

Borneói kalandok pihenéssel Langkawi szigetén a tavaszi szünetben 2024

Malajzia, Körutazás Malajziában, Körutazás Malajziában Útazonosító: 201838
  • Szálláskategória: Hotel ****
  • Utazás módja: Repülővel
  • Típus: Egzotikus út, Körutazás, Körutazás+Nyaralás, Üdülés - nyaralás
Leírás


csoportos körutazás tengerparti pihenéssel


Borneó szigete nem csak a természet szerelmeseinek tartogat felejthetetlen látnivalókat, Sarawak tartomány látnivalói a kulturális élményekről is gondoskodnak! Az út során látogassanak el velünk még Kuala Lumpurba, Malaccába, Penang szigetére és Langkawi mesés tengerpartjaira is!

Újdonság!

Garantált indulás! Utolsó helyek! 

25 000 Ft/fő kedvezmény február 23-ig


Dátum 2024. március 23-április 6.
Időtartam 15 nap/13 éj
Utazás Menetrendszerinti repülőjáratokkal
Repülési idő  kb. 13 óra
Elhelyezés 4 csillagos szállodákban
Ellátás 12 reggeli, 1 ebéd
Idegenvezetés A csoportot magyar nyelvű idegenvezető kíséri.
Minimum létszám 15 fő

Borneói kalandok pihenéssel Langkawi szigetén a tavaszi szünetben ajánlatunk programleírása

 

1-2. nap: érkezés Malaccába

Elutazás Budapestről a délelőtti órákban egy átszállással Kuala Lumpurba, éjszaka a repülőn. Érkezés Kuala Lumpur repülőterére reggel, majd transzfer Malacca városába (kb. 2 óra). Kikapcsolódás, szabad program. Szállás Malaccában (1 éj).

 

3. nap: Malacca

Félnapos városnézés Malacca hangulatos városában. Gazdag történelmi öröksége révén az UNESCO Világörökség része, a városnézés során megismerhetjük a gyarmati és kínai emlékeket : a Porta de Santiago erőd, a főtér színes épületei a St. Paul templommal, a Cheng Hoong Teng templom és a Jonker Street. Délután transzfer a repülőtérre, elutazás Borneó szigetére. Szállás Kuchingban, Sarawak tartomány fővárosában (4 éj).

 

4. nap: Semenggoh és Anah Rais

Délelőtt a Semenggoh Orángután Rehabilitációs Központban teszünk látogatást, ahol az egykor fogva tartott orangutánoknak segítenek visszailleszkedni a természetes élőhelyükbe. Megfigyelhetjük a félig vadon élő állatok etetését és sétálhatunk egyet a trópusi erdőben. Délután a közeli Anah Rais faluba látogatunk, itt a nagyon jó állapotban fennmaradt, úgynevezett „hosszú házat” tekinthetik meg, ami több tucat család lakóhelye. Ismerkedés a helyi törzsek életmódjával, kultúrájával.

 

5. nap: Bako Nemzeti Park

Reggeli után kirándulás a különleges szépségű Bako Nemzeti Parkba, a kis félszigeten elterülő parkot csónakkal közelítjük meg. Hatalmas sziklákkal tarkított homokos öblök, sűrű dzsungelek, mangroveerdők jellemzik a tájat, a park leghíresebb lakója pedig a bizarr külsejű nagyorrú majom. Különböző nehézségi szintű sétautakon haladhatnak végig az esőerdőben, kirándulhatnak elszigetelt kis tengerpartokra, a program során piknik ebédet biztosítunk.

 

6. nap: Kuching és a Sarawak Kulturális Falu

Délelőtt városnézés Borneó legérdekesebb városában, Kuching-ban. Séta a folyóparton, a Darul Hana hídon, a kínai negyedben, megtekintjük a Macska-emlékművet (a Kuching szó jelentése malájul macska), a Tua Pek Kong kínai templomot, az óváros piacait, a mecset és a régi bíróság épületét. A délutánt a Sarawak Kulturális Faluban töltjük, ebben a különleges skanzenben a Sarawak tartományban élő őslakos törzsek izgalmas lakóházaival és hagyományaival ismerkedünk meg.

 

7. nap: Penang

Délelőtt transzfer a repülőtérre, elutazás Penang szigetére. Az érkezést követően a Penang Hill dombvidékére utazunk, ahonnan megcsodálhatjuk a lenyűgöző kilátást és megkezdjük az ismerkedést a szigettel. A nap további részében szabad program. Szállás Georgetown-ban (2 éj).

 

8. nap: Georgetown

A mai napon Georgetown-t fedezzük fel, a város 2008 óta az UNESCO Világörökség része. Látogatás a világ 3. legnagyobb fekvő Buddha szobránál, az 1000 Buddha templomának is nevezett Kek Lok Si templomban, láthatják a Cornwallis erődöt, a Harmónia utcájának thai és burmai templomait és a díszes Khoo Kong Si házat.

 

9. nap: Langkawi

Reggel transzfer a kikötőbe, kb. 2,5 órás kompozás Langkawi szigetére, transzfer a szállodába, délután szabad program. Szállás Langkawin (5 éj).

 

10-13. nap: Langkawi

Szabad program, kikapcsolódás Langkawi mesés, fehérhomokos tengerpartjain.

 

14. nap: Kuala Lumpur

Reggeli után transzfer a sziget repülőterére, visszautazás Kuala Lumpurba. A napot Kuala Lumpurban töltjük, a városnézés alatt felfedezzük az új és a régi Kuala Lumpur szépségeit: a Petronas ikertornyok, a Királyi Palota, a Thean Hou templom, a régi Jamek mecset és a modern Nemzeti mecset, a Nemzeti Emlékmű és a Függetlenség tér. Látogatás a híres hindu templomoknál, amelyek a Batu barlangok mélyén épültek. Murugan hindu isten hatalmas szobra mellett 272 lépcsőfokon felmászva lehet elérni a barlangokat, útközben vidám pillanatokat szereznek majd a lépcsőkön játszadozó majomcsapatok. A nap további részében szabad program, szállás Kuala Lumpurban (1 éj).

 

15. nap: utazás Budapestre

Kora reggel transzfer a repülőtérre, hazautazás isztambuli átszállással. Érkezés Budapestre az esti órákban.

 

A programok sorrendje változhat.

Részvételi díj 2 fő részére                                        Ft/fő          Létszám /fő           Összesen  Ft/2 fő  
Utazási szolgáltatások díja kétágyas szobában
útlemondási biztosítással (1,4%)                                           999 900               2                       1 999 800 Ft
 
Repülőtéri illeték kb.                                                              189 000                2                        378 000 Ft  
Teljes csomagár 2 fő részére                                                                                                       2 377 800 Ft  

A részvételi díj tartalmazza: repülőjegyek, repülőtéri illeték kb. 189 000 Ft/fő, szállás 13 éjszakára a megadott ellátással, programok a leírás szerint, belépőjegyek, útlemondási biztosítás*.

 

A részvételi díj nem tartalmazza: borravalók** (helyszínen fizetendő kb. 50 USD/fő), utasbiztosítás*.

 

További árak:

egyágyas felár: 300 000 Ft/fő
 

*Biztosítások: A részvételi díj tartalmazza az útlemondási biztosítás díját, amely nem kötelező, megkötését a szigorú lemondási feltételek miatt javasoljuk.  A részvételi díj nem tartalmazza az utasbiztosítást, kérje kedvező ajánlatunkat Covid fedezettel rendelkező betegség-, baleset- és poggyászbiztosításra.

 

**Szervízdíj/borravaló: Helyi szokás szerint a szolgáltatók (pl. sofőr, helyi idegenvezető, kiszolgáló személyzet) elvárja a szervízdíjat/borravalót, amely a legtöbb országban kötelező és az idegenforgalomban bevett szokás.

 

Teljes ár (Bruttó árazás, csomagár)

A csoportos utazások részvételi díja valamennyi kötelezően fizetendő költséget tartalmaz, amely minimálisan szükséges ahhoz, hogy az utazó részt tudjon venni az utazáson. A részvételi díjon felül egyéni igény szerint foglalhatók további szolgáltatások (pl. fakultatív ellátás, fakultatív programok, extra poggyász, vízumdíj, esetleges belépők, biztosítások), ezen szolgáltatások díját valamennyi útnál részletesen megadjuk. Nem tartalmazza a teljes részvételi díj az utazás helyszínén fizetendő szervizdíjat/borravalót.

Hivatalos ajánlatnak csak az ajánlatkérést követően elkészített, konkrét utazásra vonatkozó és opciós foglalást is tartalmazó írásbeli ajánlat minősül. A helyek elfogyhatnak.

 
Foglalható időpontok
Szűrje tovább az árakat dátum, vagy szobatípus szerint:
Szűrés
Indulási időpont Időtartam Szobatípus Ellátás Ár Megjegyzés rovat
2024-03-23 - 2024-04-06 13 éj 2 ágyas szoba, előfoglalási akció! leírás szerint 974.900 Ft Ft/fő 02.23-ig érvényes ár
Kérjük adja meg az utazók létszámát
Szűrés
Felnőttek:
Gyermek:

Hasonló ajánlatok